Doe de Cyberrisicoscan

Datalek? Hacks? Malware?

U leest er steeds meer over. Cybercriminaliteit, datalekken, malware. U ziet dit risico toenemen. Maar hoe kunt u dit risico bij uw klant bespreekbaar maken? Met de Cyber Risicoscan kunt u uw klant eenvoudig en snel inzicht geven. En met de Allianz Cyberverzekering beschermt uw klant zich tegen schade door cyberincidenten.
Lees hoe u uw klant kunt ondersteunen.

Meer lezen over Cyber?: Cybercrime: grote kopzorg voor ondernemers. 

Deel dit artikel

In 6 stappen IDD-proof 

In oktober 2018 is de IDD in werking getreden. De IDD is een Europese richtlijn die regels stelt voor de distributie van verzekeringen. De IDD vervangt de huidige richtlijn Verzekeringsbemiddeling.

Bent u al IDD proof? Check de IDD-tool van Adfiz om in zes stappen aan de IDD te voldoen.

 

 


Zakelijk rijden en verzekeren

Speciaal voor de zakelijke markt is een nieuwe zakelijke personenauto­verzekering ontwikkeld. Het tarief van dit product is op basis van de meest recente risicoprofielen en inzichten van de zakelijke rijder vastgesteld.

Heeft uw klant een wagenpark? Met het Bedrijfswagenpakket verzekert u eenvoudig en snel 6 tot en met 19 bestel- en/of zakelijke personenauto’s. Beide producten kunt u offreren en afsluiten via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl

 

 


Allianz zakelijke inkomensverzekeraar nummer 1

Adviseurs hebben Allianz als beste zakelijke inkomensverzekeraar en tweede beste zakelijke pensioenverzekeraar gekozen. Donderdag 10 januari was de feestelijke bekendmaking van de uitkomsten van het Adfiz Prestatie Onderzoek over 2018. In de categorie zakelijke inkomensverzekeraar nummer 1 worden, dat is het een mooie waardering voor de verbeteringen die we in 2018 hebben doorgevoerd. Alles is er bij ons op gericht om u en uw klanten zo goed mogelijk te helpen met een enthousiast en kennisrijk team en om samen continu op zoek te gaan naar verbeterslagen, want die zijn er nog volop.  Bedankt voor uw vertrouwen!


Dit zijn de risico’s van 2019

Allianz vroeg 2415 risico-experts uit 86 landen naar hun grootste zorgen voor 2019. Dit zijn volgens hen de grootste risico’s voor bedrijven en hun verzekeraars:


 

Beoordeel dit artikel: